Vijf redenen waarom u moet kiezen voor de MedCos® IPL methode:

  • De MedCos® IPL methode is veiliger dan de laser doordat er met veel minder kracht hetzelfde resultaat wordt bereikt.
  • De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt dan de laser met zijn dunne, sterkte lichtbundel.
  • De behandelaars die volgens de MedCos® IPL  methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  • De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken, kunnen u helder en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.
  • De MedCos® IPL methode werkt met apparatuur van hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

De duur van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is o.a. naast restrictieve factoren sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met de IPL methode en/of laser behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL en/of laser behandeling.

Naast het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acne, couperose, Spider naevi en huidveroudering effecties te behandelen met het gepulseerd licht van de MedCos® IPL. Middels een juiste filtertechniek wordt het licht zodanig gefilterd, dat elke indicatie effectief en met de juiste lichtflits kan worden behandeld.

Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben de resultaten zijn werking bewezen,