Als ondersteunende producten wordt gebruik gemaakt van de Body-Wizard Natural Silk Antifreeze Mask en de speciaal door Cosbeau cleanser en het Cosbeau slimming serum. De Cosbeau producten zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit.

Cosbeau cleanser

Voorafgaand aan de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt het te behandelen gebied gereinigd met de Cosbeau cleanser.

Deze cleanser is door zijn mildheid geschikt voor lichaam en gezicht. Het verwerkte kamille extract kalmeert de huid en maakt de cleanser verfrissend, de huid is hierna klaar voor de cryolipolyse behandeling.

Cosbeau slimming serum

Na de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelzone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan tevens aangebracht worden op niet te behandelen zones, dus geschikt voor het gehele lichaam.

De bewezen actieve grondstoffen van het Antifreeze Mask en Cosbeau slimming serum:

Hibiscus esculentus extract
Voor versteviging van de huid.

Spirulina
Verstevigt en herstructureert de huid.

Soja
Remt de vorming van nieuwe adpocyten (cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid.

Citrus auranthium amara fruit extract
Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid.

Hyaluronzuur
Vermindert de rimpelvorming van de huid.

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-Wizard cryolipolyse behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!